Lancering Cultureland 8 okt 2017 15.00-19.00 op de Buitenwerkplaats

U kent de Buitenwerkplaats natuurlijk als een unieke locatie met inspirerende ruimtes voor vergaderingen en workshops. Daarnaast leent onze locatie zich uitstekend voor bijzondere culturele projecten. Graag laten we u kennis maken met onze nieuwe stichting: cultureland. Op zondag 8 oktober 2017 vindt de lancering hiervan plaats.
 
Cultureland is een stichting die creatieve werkperiodes, projecten en activiteiten organiseert op het snijvlak van cultuur en natuur. We zijn van start gegaan met het cultureland Artist In Residence programma, waarbij kunstenaars de ruimte krijgen met dit thema te werken. De eerste werkperiodes zijn afgerond en we zijn trots op de resultaten.
 
We nodigen u van harte uit om dit op zondag 8 oktober met ons te komen vieren. U bent van 15.00 tot 19.00 uur welkom om kennis te maken met het programma, de organisatie en met enkele Artist In Residence kunstenaars. Er zal werk te zien zijn, er zijn presentaties en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes uit stad en land.

pictures/Cultureland_Logo.png

Met vriendelijke groet,
Dagobert Bergmans & Maud Aarts

Namens het bestuur van cultureland, Berith Danse (voorzitter), Heleen Frenkel, Michiel van der Kaaij, Jan Dekker en Carly Everaert


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief