Agenda

Soms zijn er kleine evenementen op de Buitenwerkplaats waar iedereen zich voor kan aanmelden. Dat kan muziek zijn of een expositie, maar ook ontwerpen & bouwen, creativiteit, permacultuur, of samen koken & eten. Als je een leuke activiteit wil organiseren, laat het ons dan weten via .

Portret Starnmeer

donderdag 1 jan 1970

Dijk panorama150331 titel ddddddMaud Aarts en Dagobert Bergmans nodigen je 19 april 2015 uit om kennis te maken met de Starnmeerpolder Anno Nu. We laten je op deze dag het leven in de Starnmeer zien zoals we dat in beeld hebben gebracht met een team van kunstenaars en onderzoekers. Iedereen is van harte welkom het resultaat te komen bekijken en beleven.

 lees verder

Nachtvlinders

donderdag 1 jan 1970

BWP 2014 moth installation

Nachtvlinders

Jeff Schmuki en Wendy Deschesne zijn de juni 2014te gast op de Buitenwerkplaats om te werken aan hun installatie voor nachtvlinder-onderzoek. Aan het eind van hun werkperiode, donderdag-avond 26 juni 2014 kun je meedoen met het identificeren van motten die op de gebouwde lichtinstallatie afkomen. We organiseren dit evenement samen met Mediamatic in de Hortus van Amsterdam.

 lees verder

Susana GarcĂ­a Espinosa

donderdag 1 jan 1970

Susana: " I would like to work on a series of watercolours inspired by the interaction between the elements of air, water, light and land. My aim is to depict metaphorical landscapes that shift between reality and fantasy."
zie ook: www.susanagarciaespinosa.com

BWP 2013 Landscape Laboratory Susana Garcia EspinosaSusana García Espinosa at Buitenwerkplaats

 lees verder

Sezen Tonguz

donderdag 1 jan 1970

Body as landscape, landscape as body

Het landschap als inspiratiebron staat in de performances van Sezen Tonguz centraal. Lichaamsdelen komen vanuit het niets op en verdwijnen ook weer. Ze suggereren de aanwezigheid van een lichaam en van beweging. Sezen Tonguz werkt hier samen met de Portugese fotografe Vera Francisco.

BWP 2012 Landscape Laboratory Sezen Tonguz

 lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief