Agenda

Soms zijn er kleine evenementen op de Buitenwerkplaats waar iedereen zich voor kan aanmelden. Dat kan muziek zijn of een expositie, maar ook ontwerpen & bouwen, creativiteit, permacultuur, of samen koken & eten. Als je een leuke activiteit wil organiseren, laat het ons dan weten via .

Composer's Treat 2017: Anna Veismane

donderdag 1 jan 1970

Aspasia Nasopoulou heeft de Letse componiste Anna Veismane uitgenodigd voor een Composer's Treat. Ze zal 19 tot 25 februari op Buitenwerkplaats verblijven om nieuwe stukken te componeren. Anna is een bijzonder nieuwsgierige en productieve componist, actief in Letland en heel Europa. Ook is ze betrokken bij educatieve projecten, inspireert en ondersteunt ze jonge componisten.

Anna Veismane zal samenwerken met de Nederlandse harpspeler en zangeres Ekaterina Levental, composing a new piece for Ekatarina! Zaterdagavond 25 februari is er een afsluiting van deze periode, in Amsterdam. Als je hierbij wil zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

 lees verder

Schilderen met Annemarie Vink

donderdag 1 jan 1970

pictures/schilderen_met_Annemarie_Vink.jpg

Als u op de afbeelding klikt ziet u een overzicht van de workshops van Annemarie

Kom op 1 april schilderen op de Buitenwerkplaats. We zoeken allemaal iets van buiten, bloesem, takken, groente, bloemen en andere gevonden voorwerpen.

 lees verder

Aspasia Nasopoulou

donderdag 1 jan 1970

Aspasia Nasopoulou is een Griekse componist, sinds 2002 woonachtig in Amsterdam. Ze is met enige regelmaat te gast op de Buitenwerkplaats om aan nieuwe stukken te werken. Hier komt muziek tot stand die in de drukke stad minder snel of minder makkelijk uit de vingers komen.

 lees verder

Composer's Treat 2016: Maria Christina Krithara

donderdag 1 jan 1970

Concert: vrijdag 10 juni 2016 19:00.

Voor de eerste Composer's Treat is de Griekse Maria Christina Krithara uitgenodigd. Zij is pianist en componist, een naam in de moderne muziek in Griekenland. Ze heeft de afgelopen jaren steeds op hoog niveau nieuwe muziek geschreven voor theater en documentaires.

 lees verder

Alessandra Duarte

donderdag 1 jan 1970

Kunstenaar Alessandra Duarte (woont en werkt in São Paulo, Brazilië) zal een reeks van nieuw werk gemaakt tijdens haar 3 maanden residentie in Buintenwerkplaats, in Starnmeer, Noord-Holland presenteren.  lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief