Agenda

Soms zijn er kleine evenementen op de Buitenwerkplaats waar iedereen zich voor kan aanmelden. Dat kan muziek zijn of een expositie, maar ook ontwerpen & bouwen, creativiteit, permacultuur, of samen koken & eten. Als je een leuke activiteit wil organiseren, laat het ons dan weten via .

Composer's Treat 2017: Anna Veismane

maandag 20 feb 2017

Aspasia Nasopoulou heeft de Letse componiste Anna Veismane uitgenodigd voor een Composer's Treat. Ze zal 19 tot 25 februari op Buitenwerkplaats verblijven om nieuwe stukken te componeren. Anna is een bijzonder nieuwsgierige en productieve componist, actief in Letland en heel Europa. Ook is ze betrokken bij educatieve projecten, inspireert en ondersteunt ze jonge componisten.

Anna Veismane zal samenwerken met de Nederlandse harpspeler en zangeres Ekaterina Levental, composing a new piece for Ekatarina! Zaterdagavond 25 februari is er een afsluiting van deze periode, in Amsterdam. Als je hierbij wil zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

 lees verder

Schilderen met Annemarie Vink

zaterdag 1 apr 2017

pictures/schilderen_met_Annemarie_Vink.jpg

Als u op de afbeelding klikt ziet u een overzicht van de workshops van Annemarie

Kom op 1 april schilderen op de Buitenwerkplaats. We zoeken allemaal iets van buiten, bloesem, takken, groente, bloemen en andere gevonden voorwerpen.

 lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief