Cooking classes

Doing a cooking class with your team at the end of a hard days work is a great team-building event. At Buitenwerkplaats studio Saskia Strawford-Stolk offers you this possibility on site!

Cinema Paradiso with dinner

Saturday 27 Jan 2018

pictures/NUOVO-CINEMA-PARADISO-900600.jpg

Cinema Paradiso (1988, Guiseppe Tornatore) vertelt het verhaal van het innemende jongetje Toto, die gezegend met een mooie glimlach opgroeit tot de geslaagde regisseur Salvatore. De film werd bekroond met zowel een Oscar als een speciale prijs op het filmfestval van Cannes.De beroemde klanken van de filmmuziek zijn van de hand van de befaamde Ennio Morricone.

Geniet voor de film van een heerlijk Italiaans 3 gangen diner met zelfgemaakte Ravioli, verrassende Risotto, mooie bijgerechtjes en taart en ijs toe, zaterdag 28 januari in de kookstudio op de Buitenwerkplaats. Je bent welkom vanaf 17.30 uur, aanvang diner 18 uur.

 read more

foraging a dinner

Saturday 10 Sep 2016

Na het succesvolle Pluk-je-lunch organiseert kookstudio SaskiaStrawford-Stolk deze na-zomer een Pluk-je-diner. Dat zijn twee workshops in één! Eerst leer je van Dieuw van Wild-Plukgeluk welke planten op dit moment in de tuin van de Buitenwerkplaats eetbaar zijn en daarna ga je met Saskia van de geplukte ingredienten samen een heerlijk diner maken!

pictures/pluk-je-diner.jpg

We gaan recepten maken geïnspireerd op de Italiaanse keuken, zolas vers gevulde ravioli, zelfgemaakte gnocchi, verrassend Oostindische kers pesto. De eetbare kruiden en bloemen die je onder begeleiding van de ervaren Dieuw van 't Spijkerde hebt geplukt vormen de hoofdrol, maar voor de liefhebbers is er ook een vis- en vleesgerechtje. Vervolgens nemen we plaats aan een mooi gedekte tafel waarop zelfgemaakte heerlijkheden staan uitgestald,een feest!

We beginnen om 16 uur en sluiten om 21 uur af met een kopje thee of koffie. De workshop kost € 47,50 pp en dat is inclusief eten en 2 glazen wijn. Graag reserveren op saskiastrawfordstolk@kpnmail.nl of bel naar 06 44 325 476.

 read more

foraging a lunch

Sunday 3 Jul 2016

Deze zomer kan je alvast een voorproefje nemen van de kookworkshops op de Buitenwerkplaats. Saskia Strawford-Stolk organiseert diverse middagen en avonden, waarop je met kennissen, vrienden of familie welkom bent. Leerzaam, lekker en een leuke manier om kennis te maken met deze prachtige locatie!

 read more

Kick-off Cooking-Studio

Monday 28 Mar 2016

Kookstudio sas open dag

‘Samen eten is de brandstof voor het brein. De sfeer aan tafel is een optelsom van een bijzondere locatie, goed gezelschap en smaakvolle gerechten in een kleurige compositie.’ Aan het woord is Saskia Strawford-Stolk.

28 maart OPEN DAG kookstudio Saskia Strawford Stolk:

De kok en gastvrouw zet op 2e Paasdag de deuren van haar Kookstudio open, op de Buitenwerkplaats in de Starnmeer.

 read more

Supper in the orchard

Tuesday 20 May 2014

Friday 23 May 2014 17:00 we welcome you to join and relax a day in our orchard and garden. Enjoy with your friends and family a delicious 3 course dinner. We'll eat together and if the weather is nice, we'll eat outside.

Cost: € 20 for adults and € 10 for kids. A glass of wine will be charged separately . Please register yourself before 21 May with a

Would you like to perform music or poetry (now or in the future) during dinner, or offer additional program to the mixed company? Let us know!

BWP 1306 244 buiteneten

.  read more
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief