Kookstudio

Aan het eind van een dag hard werken met je team een leuke kookworkshop doen? Saskia Strawford-Stolk biedt deze geweldige team-building activiteit ter plekke op de Buitenwerkplaats. Echt goed koken met eerlijke ingredienten, met oog voor kleur en een mooi gedekte tafel. Gezellig en lekker!

 

Cinema Paradiso met diner

zaterdag 27 jan 2018

Cinema Paradiso (1988, Guiseppe Tornatore) vertelt het verhaal van het innemende jongetje Toto, die gezegend met een mooie glimlach opgroeit tot de geslaagde regisseur Salvatore.  lees verder

Pluk-je-diner

zaterdag 10 sep 2016

Na het succesvolle Pluk-je-lunch organiseert kookstudio SaskiaStrawford-Stolk deze na-zomer een Pluk-je-diner. Dat zijn twee workshops in één! Eerst leer je van Dieuw van Wild-Plukgeluk welke planten op dit moment in de tuin van de Buitenwerkplaats eetbaar zijn en daarna ga je met Saskia van de geplukte ingredienten samen een heerlijk diner maken!

pictures/pluk-je-diner.jpg

We gaan recepten maken geïnspireerd op de Italiaanse keuken, zolas vers gevulde ravioli, zelfgemaakte gnocchi, verrassend Oostindische kers pesto. De eetbare kruiden en bloemen die je onder begeleiding van de ervaren Dieuw van 't Spijkerde hebt geplukt vormen de hoofdrol, maar voor de liefhebbers is er ook een vis- en vleesgerechtje. Vervolgens nemen we plaats aan een mooi gedekte tafel waarop zelfgemaakte heerlijkheden staan uitgestald,een feest!

We beginnen om 16 uur en sluiten om 21 uur af met een kopje thee of koffie. De workshop kost € 47,50 pp en dat is inclusief 2 glazen wijn. Graag reserveren op saskiastrawfordstolk@kpnmail.nl of bel naar 06 44 325 476.

 lees verder

Pluk-je-lunch

zondag 3 jul 2016

Deze zomer kan je alvast een voorproefje nemen van de kookworkshops op de Buitenwerkplaats. Saskia Strawford-Stolk organiseert diverse middagen en avonden, waarop je met kennissen, vrienden of familie welkom bent. Leerzaam, lekker en een leuke manier om kennis te maken met deze prachtige locatie!

 lees verder

Open Dag Kookstudio

maandag 28 mrt 2016

Kookstudio sas open dag

‘Samen eten is de brandstof voor het brein. De sfeer aan tafel is een optelsom van een bijzondere locatie, goed gezelschap en smaakvolle gerechten in een kleurige compositie.’ Aan het woord is Saskia Strawford-Stolk.

28 maart OPEN DAG kookstudio Saskia Strawford Stolk:

De kok en gastvrouw zet op 2e Paasdag de deuren van haar Kookstudio open, op de Buitenwerkplaats in de Starnmeer.

 lees verder

Buiten Eten

dinsdag 20 mei 2014

We nodigen je vrijdag-avond 23 mei 2014 uit voor een heerlijke voorjaars-maaltijd met het hele gezin. Als het mooi weer is gaan we lekker buiten eten, aan een grote tafel. Kosten €20 groot en €10 klein. Een glaasje wijn rekenen we apart af ter plekke.

Meld je uiterlijk dinsdag 20 mei aan met een mail
aan: info@taartentoet.nl. Inloop om 17.00 start eten 18.00

Een leuk moment om de Buitenwerkplaats aan je vrienden of familie te laten zien! De volgende Aan Tafel organiseren we eind juni.

BWP 1306 244 buiteneten

.  lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief