Route / Parkeren

Parkeren
Op het erf van Buitenwerkplaats is voldoende ruimte om te parkeren voor ongeveer 14 auto's. Bij grotere evenementen kunnen de auto's op de dijk worden geparkeerd.

ROUTE AMSTERDAM-STARNMEER
Klik op de afbeelding voor een printbare routebeschrijving per auto vanaf ring A10-Amsterdam naar Starnmeerdijk 6

 

Openbaar Vervoer
Met het openbaar vervoer kun je naar station Wormerveer reizen. Bel van tevoren 075 635 35 36 voor een taxi vanaf hier naar de Buitenwerkplaats, kostenindicatie ca. 27,50 euro tot 4 personen. Neem tevoren contact met ons op of je mee kunt reizen in onze electrische auto-bus Amsterdam-Starnmeer.

Fiets

De route per fiets vanaf station Wormerveer is  30 tot 40 minuten. Ik vertel via een podcast over wat je onderweg ziet. Je kan deze route downloaden op je telefoon: podcast Wormerveer-Buitenwerkplaats met een kaartje erbij.

BUITENWERKPLAATS verhuurt tijdelijke werkplek in een inspirerende en multi-disciplinaire setting. Het landschap is weids en we eten uit eigen moestuin en boomgaard. Iedereen die even afstand wil nemen van zijn werk, de stad en de dagelijkse werkplek om zich te concentreren op een project is welkom, zowel individuen als teams. Je kunt ook blijven slapen. 


Buitenwerkplaats 
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
+31 75 641 17 74