RUIMTES

De Buitenwerkplaats is een unieke locatie met inspirerende ruimtes voor bijeenkomsten en projecten. Een half uur rijden vanaf Amsterdam vinden bedrijven, ontwerpers, schrijvers en onderzoekers hier letterlijk en figuurlijk de ruimte om ideeën op te doen en uit te werken. Ruimte met uitzicht op het weidse polderlandschap van Laag Holland. Rust om te kunnen denken en tot nieuwe inzichten te komen.

De werkruimtes zijn allemaal in de stolpboerderij. Op de verdieping is een heel grote ruimte met fantastisch uitzicht over het landschap, de loft. Beneden zijn diverse werkruimtes om in kleinere groepen te werken en voor flexwerkers. Hier zijn ook de toiletten, slaapkamers en de woonkeuken. Onderaan deze pagina vindt u de plattegronden.

Loft met panorama op de polder  240 m2 voor 10 - 50 personen

Kosten per dag: € 700

Spijkerboor  40 m2 voor 6 - 10 personen

Kosten per dag: € 150

Leeghwater  15 m2 voor 3 - 6 personen

Kosten per dag: € 90

Prijzen zijn inclusief gebruik van tv-scherm of beamer en flipovers en inclusief btw. Voor het eten en drinken komt daar een bedrag per persoon bij, afhankelijk van de wensen!

 

 

Loft met panorama op de polder, voor 10 - 50 personen

Een met het landschap.
Kosten per dag: € 700 + prijs pp voor het eten en drinken.

De grote raampartij in deze ruimte geeft een panoramisch uitzicht dat in elk jaargetijde adembenemend mooi is. Er zijn vele mogelijkheden voor groepen, door prachtige verrijdbare kasten met prik- en krijtborden en een groot tv-scherm voor de presentaties. Er is een bank-hoek voor een ontspannen gesprek en een vleugel om heerlijk muziek te maken. We hebben vanaf 2017 een lift naar deze verdieping en een koffie-keuken boven.
Loft_Leestafelopstellingpictures/Buitenwerkplaats_vergaderruimte_loft_1.jpgpictures/Buitenwerkplaats_vergaderruimte_loft_2.jpgpictures/Buitenwerkplaats_vergaderruimte_loft_5.jpgpictures/Buitenwerkplaats_vergaderruimte_loft_7.jpg

Er zijn vele mogelijke opstellingen voor de loft.

 

 

Spijkerboor, 40 m2 voor 6-10 personen

Langwerpige vergaderruimte aan de dijk.
Kosten per dag: € 150 + prijs pp voor het eten en drinken.

Een lichte, neutrale ruimte met ochtendzon en uitzicht over de wei met de koeien en de schapen van de buren. Er staan grote werktafels.

Vergaderruimte_spijkerboor_1.jpg

Vergaderruimte_spijkerboor_2.jpg

Zonovergoten vergaderruimte

 

 

Leeghwater, 15 m2 voor 3 - 6 personen

Hoekkamer met uitzicht op de polder voor 3-6 personen.
Kosten per dag: € 90 + prijs pp voor het eten en drinken.

Dit is de meest gewilde kamer van het huis om met een kleiner gezelschap te werken. Je hebt heerlijk overzicht over de polder en kan ook lekker op het eigen terras zitten.

Vergaderruimte_leeghwater_1.jpgVergaderruimte_leeghwater_2.jpg

Werktafel met uitzicht

 

 

Leestafel
Een werkdag van 9:00 tot 18:00  kost €20.
Afhankelijk van de drukte wordt een aantal flexwerkplekken voor solisten beschikbaar gesteld. Dit zijn stilte-werkplekken.
Reserveer

 

 

 

Plattegronden BWP 2014 Stolp tekening

 

 
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief