WERKRUIMTES

Panorama

Panorama € 695,-

De plek waar je van uitzicht naar inzicht gaat. Een ruimte van meer dan 168 m2 boven, met een vleugel, draaitafel, lift, koffiekeuken, groot scherm en een bijzonder open sfeer.

Spijkerboor

Spijkerboor € 295,-

Een lichte ruimte op de begane grond van 40 m2 voor brainstorm- en werksessies tot 12 personen. De ruimte is ingericht met één of meerdere werk-tafels en een ontspannen zithoek. Met openslaande deuren naar een groot zonnig terras aan de luwe zijde van het erf.

Leeghwater

Leeghwater € 110,-

Maak ruimte in het hoofd. Dit is de favoriete plek op de begane grond voor overleg in klein gezelschap, tot 5 personen. Een rustige ruimte van 20 m2 met een terras en uitzicht op de horizon.

Stolp Exclusief

Heb je alle ruimtes nodig voor een evenement, of is het fijn als er géén andere gezelschappen gelijktijdig werkzaam zijn in het gebouw? Geschikt voor één- of meerdaagse bijeenkomsten.
stolp exclusief

Polderkamers

Voor een overnachting huur je de gehele benedenverdieping met Leeghwater, Spijkerboor, de woonkeuken, drie badkamers en 15 aparte slaapplekken in 7 kamers.
Zuid-oostgevel stolp vanuit de hoogte

Bekijk per ruimte de beschikbaarheid en geef op de kalender de datum van aankomst en vertrek aan. In een aantal eenvoudige stappen doe je een aanvraag voor een vrijblijvende offerte. Wanneer je nog géén datum hebt, maar wel wil weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw zakelijke of culturele bijeenkomst, gebruik dan het aanvraagformulier. Je kan ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen!

aanvraagformulier