DOEN

Een pauze gericht op verbinding, met elkaar zijn en het buitenleven; er zijn allerlei mogelijkheden om tijdens je werkverblijf op Buitenwerkplaats iets te ondernemen met je groep. De omgeving vraagt om sportiviteit en creativiteit. Laat je verleiden om mee te doen.

roofvogels

Buiten spelen

Wij bieden samen met Buitenbusiness vergaderbreaks & teambuilding activiteiten aan die passen bij het buiten werken. Stoere activiteiten op het erf zoals spiegelen met honden, gezamenlijk een catapult of een brug bouwen, een tai-chi training of survival.

TURN

Inspiratie

Met een kunstenaarsmindset kijk, ruik, luister je anders. Dat gaat niet vanzelf. Maar iedereen kan het leren. Sterker, ieder kind heeft een kunstenaarsmindset. Het ziet schoonheid en verwondering, het speelt en experimenteert en het zit vol verbeeldingskracht. De TURN club maakt een activiteit op maat.

kookworkshop Saskia

Kookworkshop

Echt eten, daar draait het om bij een kookworkshop van Saskia Strawford Stolk. De verse ingrediënten en recepten liggen voor je klaar. Je werkt samen met anderen aan het gerecht en leert elkaar zo op een heel andere, huislijke manier kennen. Bespreek met Saskia wat je wilt klaarmaken en eten.

creatieve workshop

Creatieve workshop

Onder begeleiding van een kunstenaar iets máken. Een workshop schilderen en tekenen, dans en muziek, of lucht-dirigeren? We zoeken samen met je naar een leuke invulling.

varen

Varen

Deze prachtige boot met borrelhapjes, of met een lunch ligt voor je klaar! De schipper Astrid laat je (afhankelijk van de tijd die je hebt) een stuk van de omgeving laat zien. Een heerlijk, lui tussendoortje.

boogschieten

Sport

Boogschieten, boksen, yoga of dansen? Lekker actief bezig zijn kan een heerlijke afwisseling zijn voor het harde werken. Goed voor de team-spirit, goed voor de doorbloeding, even úit het hoofd.

Omgeving

Er zijn diverse uitstapjes mogelijk in de omgeving, bijvoorbeeld naar het prachtige stadje de Rijp met diverse bezienswaardigheden en eetcafe's. Op de Woude kan je een prachtige tocht van 7 km rondom het eiland wandelen. Ook hier zijn twee leuke eetgelegenheden en een jachthaven van waaruit je het Alkmaardermeer opvaren kan.  Er zijn ook diverse natuurgebieden, zoals de Wormer- en Jisperpolder en de Eilandspolder waar je fluisterbootjes kan huren.
de Rijp- Eilandspolder